Goodmorninggggg!!!

Nog heel even en dan is het zover! 4 April 2016…nog maar 17 dagen te gaan! Ik kan bijna niet wachten! Het enthousiasme heeft de overhand en ik ben zo nieuwsgierig wat iedereen ervan zal vinden. Het is af en precies zoals ik het in gedachten had. Nog beter zelfs! De cover, die door mijn zus is gemaakt knalt van het boek af! Sommigen schrikken ervan, want het is een uitstraling die ze niet van me kennen… Maar het is zoals het is en de situatie vraagt gewoon om een krachtige cover! Ik ben trots op mijn zus, want ik had nooit durven dromen dat het zo mooi zou worden!

cover bloeddinerOok de drukker heeft er mooi werk van gemaakt. Het papier is dunner en gladder als dat van Slappe HAP, waardoor het boek soepeler aanvoelt en gemakkelijk leest. De teksten zijn tig keren nagekeken, door Yvon, Wieke en Anja en wat ben ik ze daar dankbaar voor. Het maakt dat jezelf gewoon lekker ontspannen je verhaal weg kan typen… Ze zijn eerlijk geweest in het proces als een tekst niet lekker liep of anders moest. De spelling is ook tig keren nagecheckt, zodat het nu echt af voelt! We hebben er alles aan gedaan om het zo perfect mogelijk te krijgen en naar mijn idee is dat gelukt. Wat ik zelf altijd belangrijk vind als ik een boek lees, is dat je in het verhaal kan kruipen, maar nog belangrijker is dat je het verhaal kan voelen! Dat wilde ik bereiken met Slappe HAP, maar ook weer met Het Bloed Diner. En volgens de dames is dat weer gelukt! En dat maakt het voor mij al perfect! Nu de rest van de lezers, dus jullie nog afwachten. Ik ben zo benieuwd, maar tegelijkertijd is dat ook heel spannend!

Afgelopen week was het dan zover dat ik een proefdruk kon laten afdrukken. Een paar dagen later lag hij al op de mat!

bloeddiner proefdruk      bloeddiner proefdruk1      bloeddiner proefdruk2

Dat zijn momentjes om te vieren. Met An heb ik taart geproefd en koffie gescoord! Gejubeld en door de dag gestuiterd op adrenaline. Daarna ben ik naar Yvon geweest en hebben we samen ook nog even gejubeld en gestuiterd, om vervolgens even later met manlief thuis weg te mijmeren met het idee dat het gewoon weer gelukt is! Mijn verhaal, voor een tweede keer gebundeld in een boek. Mijn boek! Toen voelde ik het wel even! Trots…

Alles is op de rit en onder controle, wat rust brengt aangezien mijn lijf op het moment vooral piept en kraakt en uiteraard weer zijn eigen leven leidt! Lees, vier verschillende soorten beestjes bij de TPV-lijn…antibiotica er tegenaan. Een schimmel die als een stil leven op mijn hand blijft wonen, ondanks medicatie…en een darm die zijn best blijft doen om me het leven zuur te maken! Mijn mond begint te herstellen na de ingreep bij de kaakchirurg een week geleden, dus dat is mooi! Ach, en de rest… ik probeer op de been te blijven! Iets wat me meestal goed afgaat al kom ik vaak later die betonnen muur weer tegen. Iets met grenzen en voorbij en je kent het wel.

3 April zal ik de eerste twee exemplaren weggeven tijdens een besloten boekpresentatie. Het liefst nodigde ik iedereen uit, maar dat kan natuurlijk niet! Ik heb een ruimte waar ik een maximaal aantal mensen kan houden, dus heb ik keuzes moeten maken. Dit zal een indrukwekkend moment worden en ik beloof dat ik daar later verslag van ga doen hier!

Een dag later is het dan zover, 4 april! Dan ga ik het boek “los” gooien en vanaf die dag is het overal te verkrijgen. Je kan het ook via ons bestellen en dan krijg je het gesigneerd op je deurmat. Hoe dit werkt staat vermeld op de Facebooksite van Slappe HAP en Het Bloed Diner. Ik heb dat stukje info even voor je gekopieerd en dat staat hieronder vermeld…

We zijn begonnen met het inschrijven voor het boek Het Bloed Diner.
Hier onder de gegevens hoe u het boek kunt bestellen.

1 Je/u stuurt een mail naar Yvonne ( peejeevee72@kpnmail.nl ) daarin vermeld je of je wilt bestellen voor de signeersessie of voor opsturen naar je huisadres. Vergeet dan niet je adres erbij te vermelden.

2.Als je besteld voor de signeersessie, mag je vooraf betalen. Maar dat mag ook op 9 april tijdens de signeersessie.

3.Als je besteld om thuis te laten bezorgen is het prettig voor ons als je het bedrag stort op het volgende rekeningnummer NL94RABO0148807518 t.n.v. Yvonne van den Brink. Onder vermelding van “Het Bloed Diner”. Vergeet dan niet, om de mail ook nog te sturen aan Yvon (zie het eerste punt).
Het boek kost €24,75 de verzendkosten € 3,95.
Het verzenden is goedkoper dan we dachten dus de mensen die teveel betaald hebben krijgen geld terug.
Dank u wel groet Yvonne.

Dit stukje regelt Yvon voor mij, zodat ik me op de rest kan blijven focussen en dat is fijn! Want tussen dat dwarse lijf en het regelen van de dingen rond Het Bloed Diner, ben ik zo nu en dan ook nog op de MBO’s te vinden voor gastcolleges. Dus thanks Yvon, voor dat stuk ontlasten!

Ja en dan 9 April! Wat gaan we dan doen? Nou kijk….

signeersessie dronrijp

Signeren! Leuk en daar heb ik zin in! We zijn nog aan het denken om er nog een datum bij te doen, maar dat hangt van mijn lijf af. Dat lijf is vooral een rode draad wat door alle gezelligheid en knussigheden heen loopt! Daar heb ik naar te luisteren, iets wat ik moeilijk kan, maar soms moet ik mijn verstand gebruiken ook al is mijn enthousiasme dan overheersend. Dus dat zal met de tijd duidelijk worden…tot nu toe blijft dat even in de wachtstand staan!

Kortom…veel mooie dingen op het programma! Genieten, kop boven water houden, nog meer genieten en als ik je een advies mag geven, welke ik ooit van een bijzonder iemand kreeg… “Kleur eens buiten de lijntjes!” Dan begint de zon spontaan te schijnen! Thanks voor jullie support iedere keer en thanks dat jullie net zo enthousiast als mij, wachten op de lancering van mijn tweede boek! Dat zijn en blijven geluksmomentjes! Op naar april!!! Liefs Ant!

albert einstein

 

Getagd op:                                            

3 thoughts on “Almost there…

 • maart 18, 2016 op 9:12 am
  Permante link

  Hallo Antje,
  alvast gefeliciteerd met je nieuwe boek. Geniet ervan!!
  Ik had je artikel gelezen in de Leeuwarder Courant en ook volgen wij je blog.
  Wij komen uit Sneek en ook onze dochter heeft CIIP.
  Het benauwd me soms als ik lees wat haar allemaal te wachten staat.
  Bewonderenswaardig hoe je er mee omgaat.

  • maart 18, 2016 op 9:21 am
   Permante link

   Dankjewel!! CIIP is inderdaad naar en grillig! Nou is mijn lijf wel heel dwars en ik hoop dan ook dat het voor jullie dochter niet zo gaat lopen! Tenminste ik hoop dat het wat stabieler blijft! Gelukkig leven we nu en kunnen ze redelijk veel in de medische wereld, al blijft het pappen en nathouden! Ik duim mee voor jullie, dat het “kalm” blijft! x

   • maart 18, 2016 op 11:18 am
    Permante link

    Lieve antje,

    Heel erg bedankt voor je reactie.

    Groetjes,

    Martha

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.