20150205_081524

Mijn eerste blog op mijn eigen website..

Terwijl ik de eerste letters hier neer typ, kijk ik zo nu en dan even naar buiten… Het is wit buiten. SNEEUW! En ik hou d’r van! Alles ruikt heerlijk fris, de wereld ziet er met zijn witte vacht bijna magisch uit. Sprookjesachtig in zijn volle ornaat. De zon komt tussen de sneeuwwolken door en de blauwe lucht maakt dat het witte goedje nog witter lijkt. De sneeuwkristalletjes twinkelen door de zonnestralen bijna een ritme van een eigen geschreven liedje. Vogeltjes genieten van de vetbollen en de pinda’s aan de door de kinderen geregen kettingen die aan de vogelhuisjes hangen. De te vroeg omhoog geschoten krokussen en sneeuwklokjes nestelen zich nog even onder het koude winterdek. En het geknisper van de sneeuw onder je laarzen bij iedere stap, maakt je op een vreemde manier euforisch blij. Door de sneeuw klinkt de wereld ook anders…net of wonen we plotseling met zijn allen in een soort van stolp, met watten. Alles lijkt gedempt, ieder geluid klinkt zachter dan anders, bijna sereen! Ja, sneeuw maakt gelukkig, het laat de gedachten aan ellende en andere vervelende dingen even vergeten. Ik begrijp het wel als een hond als een dolle door de sneeuw rent en rolt. Het liefst trok ik een skipak aan en deed hetzelfde!

20150205_092254                                             20150204_204953

 

Hier binnen is het juist meer de lente die overheerst. Tulpjes die ik van de week van een vriendin kreeg staan prachtig hun roze/witte bladeren te showen en Chanda kwam gisteravond uit haar werk met een lief cadeau, een knusse mand vol bloembolletjes! Echte lieverds! Ondertussen nip ik wat van mijn koffie uit mijn met snoepjes en taartjes bedrukte mok. Wel cafeïnevrije koffie! Anders stuiter ik hier straks door de kamer heen en ik hoef het natuurlijk niet te overdrijven! Niet dat er veel van die cafeïne zijn weg in mijn lijf zou vinden met zo’n slappe zak van een maag!

Kortom veel jaargetijden op één dag dus! Winter buiten, Lente binnen en mijn humeur is als een zomerzonnetje in huis, alleen de herfst is nog elders. En dat brengt me opeens ook weer terug naar waarom ik begon te schrijven vanmorgen. Mijn allereerste blog!!! Dus bij dezen…

Van harte welkom op mijn allereerste blog op mijn eigen website!

Wat ga je hier de komende tijd allemaal beleven? Ten eerste kan ik door middel van mijn website jullie up to date houden, hoe het staat met Slappe HAP, maar ook met mijn aankomende boek “Het Bloed Diner”! Buiten het boekennieuws vermeld ik hier eventuele acties en nieuws. Lezingen en andere activiteiten en in mijn blog neem ik jullie gewoon weer verder mee in mijn wereld. De wereld die zich vooral afspeelt in de ziekenhuisrollercoaster, vol met bizarre ontwikkelingen en hilarische taferelen. Eigenlijk een trieste situatie, in een struisvogelwereld waar vooral alles eruit halen wat er in zit, met stip op nummer één staat! Waar zelfspot een tweede natuur is, en cynische humor aangeboren erfelijk materiaal is. Kortom mijn leventje in een notendop beeldscherm, in aanloop naar de volgende geschreven ronde… Het tweede deel van een leven met een buik als gatenkaas in een slangenwereld, in tastbare vorm. En wat daarnaast allemaal nog meer voor verrassends gaat gebeuren, vertel ik niet. Dat laat ik gewoon gebeuren in de tijd die komen gaat en ik hoop dat ik dat hier met jullie kan blijven delen! Ik zal geregeld een blogje schrijven, soms onzinnig en soms vol inhoud. En bij deze wens ik jullie dan ook heel veel leesplezier, maar vooral thanks voor de support en interesse in mijn verhalen! Ik beloof dat ik jullie niet zal teleurstellen!!!

 

storm     Greetz Ant!

Getagd op:        

3 thoughts on “Blog!

 • februari 5, 2015 op 11:19 am
  Permante link

  Looking good girl! Je hebt aan mij een volger xx

 • februari 5, 2015 op 11:53 am
  Permante link

  Ziet er vrolijk uit Antje!
  Wel handig zo’n blog…. hoef je niet alles 101 keer te vertellen!
  Daarbij is schrijven iets wat je goed afgaat dus is het aan mij om je blog te volgen gewwon omdat ik dat leuk vind. Heel veel plezier met deze site.
  Dikke kletstut

  Petra

 • februari 6, 2015 op 7:12 pm
  Permante link

  Ziet er goed uit Antje! Mooi gedaan! Blijf je hier zeker volgen!

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.